Huidige pagina:      De therapeut
Telefonisch bereikbaar via: 06-186 483 78
Telefonisch bereikbaar via: 06-186 483 78

De therapeut

Ik ben Barry Reijs, 40 jaar en woon samen met mijn vrouw en onze twee kinderen in Meppel. Ik heb ruim 14 jaar ervaring als psychomotorisch therapeut ben ik in oktober 2014 de PMT Praktijk Anders Doen gestart. Ik ben praktisch ingesteld, maar bied eveneens ruimte voor experimenteren en ontdekken. Ik laat iedereen in zijn/haar waarde, ik ben oordeelvrij en heb respect voor elk mens. Ik stimuleer graag mensen en ik nodig graag mensen uit, maar ik kan ook prikkelend en confronterend zijn als dat nodig is.

In 2002 ben ik afgestudeerd als Psychomotorisch Therapeut en in 2010 heb ik de Master PMT afgerond. Nadat ik in 2002 afgestudeerd was, heb ik bijna 4 jaar als contractspeler gevoetbald voor FC Emmen en Heracles Almelo.
Omdat ik het mistte mijn kennis en kunde van de PMT in de praktijk te brengen, ben ik in 2004 als PMT-er aan de slag gegaan. Ik werkte naast het voetbal met jongeren en adolescenten die met justitie in aanraking waren geweest en die verplicht een behandeling dienden te volgen. Ook heb ik in het verleden gewerkt met kinderen en jongeren met ernstige gedragsproblemen.

Op dit moment werk ik naast mijn eigen praktijk ook nog binnen de forensische verslavingszorg in de Piet Roorda Kliniek. Hier geef ik PMT aan cliënten die veelvuldig met justitie in aanraking zijn gekomen, langdurig verslaafd zijn en niet in staat zijn om dit patroon te doorbreken. De complexiteit van persoonlijkheids- en/of psychiatrische problematiek, criminaliteit en verslaving maakt het voor mij uitdagend om onhandige patronen en dynamieken inzichtelijk te maken en te bewerken. Hiervoor heb ik ruim 8 jaar gewerkt binnen voormalig Forensische Psychiatrisch Centrum Veldzicht in Balkbrug.

Gedurende het werken als PMT-er zorg ik er voor dat mijn kennis up to date is. Ik bezoek regelmatig studiedagen, ik participeer in werkgroepen en heb ik cursussen en opleidingen gevolgd. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Psychomotorische Therapie (NVPMT) en de Federatie Vaktherapeutsische Beroepen (FVB). Daarnaast ben ik senior geregistreerd vaktherapeut bij de Stichting Registratie Vaktherapeutische Beroepen (SRVB). Dit is een kwaliteitsregister waarmee ik voldoe aan de kwaliteitscriteria die door de beroepsgroep zijn opgesteld.

PMT praktijk Anders Doen

Postadres:
Zeil 24
7944 RE Meppel

Contactgegevens

T. 06 - 1864 8378
E. info@pmt-andersdoen.nl
K.v.K. Zwolle: 61467693
AGB-Code: 90058862